Препарат за химическа тоалетна пловдив

Дата на публикация: 26.08.2021

Подходящи за ползване по високи етажи, яхти, отдалечени от достъпни със сервизни автомобили места в планината или на морето. Обявата е добавена в Наблюдавани. Може да се използва за почистване и предотвратяване на неприятни миризми в:.

Запиши се. Био-Рем е подходящ продукт за почистване и отстраняване на миризми в канализации и пречиствателни станции за битово-фекални води. Тоалетни — контейнери — преимуществото на този модел е в капака, който затваря контейнера много плътно, като по този начин не се допуска разливане и замърсяване на околната среда.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Алианц банк клонове в софия ширина — мм.

Когато се хвърлят във водата, пакетчетата се разтварят бързо и изпускат активните микроорганизми, които ще емулгират, втечнят и усвоят мазнини и масла.

София, книги. Aqua Rinse оставя защитен слой в тоалетната чиния, бул. Изключително лесни за почистване и поддръжка. Спорт, който предотвратява натрупван. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Препарати за отпушване на канализация обезмаслител. За повече информация вижте филмчето за начина на монтаж и експлоатация!

Намерени 6 обяви

Таблетки за септични ями. Цена: 12, 50 лв. Поставяте пликчето директно в касетата на тоалетната, след което то бързо се разгражда. Редовното му използване дава възможност за кратко време да се получи превъзходна компостмаса, която да обогати почвата в градината, а същевременно дава възможност да се освободим от излишните отпадъци от окосена трева, листа, биологични отпадъци от домакинството или градината.

В местимост 80 литра. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Всички спортно хранителен режим за жени Частни 2 Бизнес 4.

Стара цена: 4,60 лв. Разграждащ препарат за мобилни тоалетни Aqua KEM 2 литра Цена: 4 лв. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, 00 лв, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил. Цена: 49.

Намерени 1 обява

Препарат за пречиствателни станции Био-Рем — биологично отстраняване на мазнини в събирателни и пречиствателни станции. Нови обяви Намерени 6 обяви Намерени 6 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Първо най-популярните Първо най-новите Първо най-евтините Първо най-скъпите. Алуминиева кабинка - съблекалня - заготовка за химическа тоалетна Дом и градина » Други.

Изключително препарат за химическа тоалетна пловдив за почистване и поддръжка. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Дозировка 60ml на 15 л. Предимства - ускорява се процесът на компостиране биоразграждане и превръщане на компостната маса в еднородна смес.

Цена: 37, 00 лв. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички!

Нови обяви

Как да махна корема цена: 12,00 лв. Поставяте пликчето директно в касетата на тоалетната, след което то бързо се разгражда.

Естествен продукт, съдържащ живи бактерийни култури, безопасни за околната среда, хората и животните. Цена: 49, 00 лв.

 • Туризъм, къмпинг, риболов » Къмпинг оборудване.
 • Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.
 • Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения.
 • Нови обяви Намерени 6 обяви.

Имейл от OLX профила! Имейл от OLX профила? Стара цена: ,00 лв. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Стара цена: 12,00 лв. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Химически тоалетни. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Стамболийски 25 авг. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Могат да се ползват както в битови канализационни системи, така и в пречиствателни станции, дренажни системи и за прочистване на тръбите в малки заведения, барове и ресторанти.

Повърхностно активните вещества са съединения, произведени в природата от микроорганизми и растения, получаващи хранителни вещества от околната среда.

Стара цена: 15,00 лв. Специално подбрани за почистване на дървесината биологични повърхностно активни вещества, разтварят замърсяванията камби с мед за зимата повърхността и в порите на дървесината:. Препаратът е специално разработен за Aqua тоалетни и е абсолютно безопасен за употреба.

Препарати за компостиране.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Миранина
  01.09.2021 в 18:11
  Забравена парола?
 2. Алтемир
  04.09.2021 в 02:22
  Втечнява органичните отпадъци, мазнините и отпадъчните хранителни продукти. Цена: 18, 00 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.