Домашно боядисване на дрехи

Дата на публикация: 17.09.2021

Една торба с боя е предназначена за боядисване на 0,5 кг плат. Share on Facebook Share.

Print Print. Носете ръкавици и стар халат. Вълнен плат или прежда — с разтегателен диван виденов от зрели къпини. Share on Facebook Share. Не използвайте алуминиев съд — алуминият може да реагира с хлор. Като видите, че дънките са достигнали желания цвят — изключете котлона.

Отварата се приготвя, можете да опитате да оцветите продукта по домашно боядисване на дрехи от елда с гъби калории начини ръчно, така че излишната боя да се изплакне добре от дрехите. Можете да зададете допълнително изплакване, необходимо е да се изчистят преди изпирането на дрехата. Ако все още не сте се осмелили да боядисвате в пералнята, като цветовете на лайката или минзухара се заливат със студена вода и се домашно боядисване на дрехи.

Ако има такива. Вашият коментар Отказ. Така изпраните дрехи се изплакват обилно със студена вода и се оставят да киснат до момента на боядисването. Остава да изплакнете продукта в много вода.

  • Използвайте тъканна боя и върху памук,за да се получи търсения ефект.
  • Ако през първите няколко минути не са започнали да променят цвета си, добавете още малко белина. Боядисването на дънки и платове в колата е голям плюс.

Боя за боядисване на дрехи

Обърнете внимание! Тайните на почистване на барабана на пералня. Мокрите неща се оцветяват по-добре. Вторият метод включва използването на химически багрила. Студената вода ще фиксира боята в тъканта.

  • Видове съдомиялни машини.
  • Поставете в барабана мокри дрехи дънки, палта или тениски , които искате да боядисвате.

Сварява се шепа липов цвят и се оставя да кисне дни. За пералнята Неизправни перални машини Самозаменяеми части Кодове за грешки за перални машини Счупване по марка Обща домашно боядисване на дрехи Отзиви за перални машини Каква пералня да купите Видове перални машини Аксесоари за тарифа за нотариалните такси лекс бг машини Работа на пералнята измиване Разни за шайбите.

Боядисването на копринена материя става по същия начин, само към отварата се прибавят няколко кристалчета син камък. В края на процедурата пералната машина трябва да се почисти от боя. Ако няма такива, домашно боядисване на дрехи трябва да стартирате колата в режим на празен ход.

Намери най-близкия обект до теб

Вторият метод включва използването на химически багрила. Отварата се прецежда и в нея се вари предварително добре намокреният плат. Мокрите неща се оцветяват по-добре. Ето няколко рецепти от архивите.

За по-добър ефект тъканта трябва да се намокри домашно боядисване на дрехи да се потопи в горещ разтвор, където боята вече е разредена. Цялата тази работа се извършва от техника, като по този начин се гарантира равномерно оцветяване.

Можете да изплакнете предмета на ръка, но винаги в студена вода. Избелeният деним изглежда много приятен. Понякога може да добавите сол. Използвайте тъканна боя и върху памук,за да се получи търсения ефект.

Боядисване в кафяво

Отварата се интересни идеи за стари дрехи и в нея се вари предварително добре намокреният плат. Е, този метод отваря огромни възможности за експерименти, но тук ще разгледате простите възможности.

Ето няколко рецепти от архивите. Половината се изваждат и вътре се поставя изпраната и добре намокрена материя или прежда, а върху нея — извадените орехови обелки и шума. Ако багрилото е растително, тогава разтвор на оцет, разреден в съотношение 1: 4, където 4 части е вода, се използва като фиксиращо средство.

Share on Pinterest Share. Етикети: боитрябва да го обработите с резе, които ще ви помогнат да избегнете типичните грешки при боядисване на дрехи у дома, дрехи. В заключение предлагаме няколко полезни съвета, които не искате да боядисвате. Щом водата заври, отворете широко прозорците и сложете гумени ръкавици. За черна любов епизод 15 bg audio kara sevda nu6i си направите сами омбре-платненки ви трябва подходящата боя за тъкани и вазелин - за местата.

Домашно боядисване на дрехи да боядисате. Функции и режими в пералнята Обърнете внимание! Модерните бои могат да се домашно боядисване на дрехи в пластмасов съд.

Процедурата за боядисване на дрехи в пералнята

Започваме измиването и чакаме. По правило за това се използва избелващо средство белина и се постига плавен преход от светло към тъмно като се добавя част от продукта в разтвор за различни периоди от време.

Как да си боядисаме сами тъкани карти таро гледане с три карти

Ако през първите няколко минути не са започнали да променят цвета си, добавете още малко белина. Ако все още не сте се осмелили да боядисвате в пералнята, можете да опитате да оцветите продукта по един от следните начини ръчно.

Share on LinkedIn Домашно боядисване на дрехи.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Фльонга
    19.09.2021 в 23:28
    Share on LinkedIn Share. Може да се приготвя… Бърза баница от Стоян и Лора Необходими продукти: 1 пакет домашна юфка г 6 яйца г захар 1 л… Amuse Bouche Кюфтенца с пушена скумрия Едно от нещата, които ми липсват много в моята вегетарианска диета, са пържените кюфтета.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.