Варна софия през ришки проход карта

Дата на публикация: 17.09.2021

Sea Eagle Профил. Публикувано Юни 20,

Ришки проход. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ — www. Това е най-високия Старопланински проход.

Временно е ограничено движението по път II Шумен — Карнобат през Ришки проход в района на моста на р. Водачите изчакват на място. Това са впечаления от близките седмици. На твое място бих хванал по Хемус в ден и час, в които софиянци и постоянно пребиваващите в столицата не се юрват наведнъж да пътуват.

Проходът се затваря за целия зимен сезон, остава проходима само отсечката от гр! Трафикът беше временно преустановен и пренасочен по обходен маршрут поради ПТП.

Няма големи наклони и има само по-остри завоя? Скоро ходихме до Свети Константин и Елена от Пловдив, зададох същия въпрос на мои приятели. Проходът е целогодишно отворен. Иначе и аз се чудя откъде е по-добре. Прилеп до разклона за с!

 • Възстановено е движението по път I-6 между пътен възел Даскалово и Перник Което е абсолютно нищо в крайна сметка.
 • Чупрене и стига до границата ни със Сърбия.

Ясеново през м. Няма големи наклони и остри завои. И с по-мощна кола да си - не е от особенно значение, защото си ограничен от скоростта в трафика. Габрово до м. Повечето предпочитат лявата и не мърдат от там, дори да се движат с моята скорост.

Бургас —Варна понякога излиза 3 часа а и тези завои и колони в планината ако сте с малки деца особено. Публикувано Юни 19,

Участъкът се регулира с пътни знаци. Най-високата му точка е м. Проходът има много остри завои и големи наклони? Пролетта минавах Риш и го асфалтираха, отворен е целогодишно. Аз съм тамошен зет.

Recommended Posts

Търново — Севлиево при с. Проходът е част от второкласната пътна мрежа в България. Досега винаги, когато ми се е налагало да пътувам до Варна, съм си минавал по АМ Хемус, но ме интересува, ако тръгна по АМ Тракия и при Карнобат, тръгна на север по айтоският проход, какво е състоянието на тази отсечка?

Тогава е най-натоварено и бавноще се изнервиш. Айтоския проход е сравнително добре от преди години. Колеги, освен чрез хипервръзка линк към съответната публикация. Почти в цялата отсечка пътят е с по 2 ленти във всяко платно. Понякога проходът се затваря за зимния сезон.

Официален форум

Габрово до м. Миналата седмица минавах през Котел - нямам някакви забележки. Искам да попитам колегите които се движат в тази дестинация кой път ще препоръчат? Катунци и път Е All rights reserved. Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение. И с по-мощна кола да си - не е от особенно значение, защото си ограничен от скоростта в трафика.

След Бургас до Варна хубав и интересен участък, нямам забележки. Автомобилите, които изчакват на място ще се пропускат на интервали от 40 мин. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват.

Карай си през царския път, а на места пътят е с по 2 ленти във всяка посока, не си усложнявай живота. Проходът има множество остри завои и големи наклони. Сподели More варна софия през ришки проход карта options В по-голямата си част пътят е с 2 ленти за изкачване и 1 за спускане.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

IIКарнобатРишки проходШумен. Нагоре има стеснени участъци тунели и множестов камиони. През правите отсечки пътя е насечен. Филтрирани по:.

Pesho Apostolov Профил. Пътя не е особенно интересен, Прилеп. Начало Актуална пътна обстановка.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Смарагда
  18.09.2021 в 02:06
  Прилича на горски път, няма много дупки , но е тясно и с много завой.
 2. Волга
  25.09.2021 в 02:32
  Въглевци От tupalkapet , Юни 19, в Всеки за всичко.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.