Какво ще се случи в безмилостен град в понеделник

Дата на публикация: 12.09.2021

Шениз и казва, че това е лъжа, но Джемре и показва резултатите от теста Един младеж с мотор идва да я вземе. Отказвам Приемам.

Джемре става случаен свидетел на това и се връща в стаята на болния. Джерен разказва на Дженк как Оя е откраднала сина. Джерен пита, какво ще правят, ако Недим прости на Джемре? AXN Black.

Недим действа в фирмата на своя глава, без да пита Агях, което води до това Недим и Дженк отново да се изправят един срещу друг, виждайки тяхната непримиримост и библиотекарите сезон 2 епизод 8 бг аудио, че нито един от двамата няма да отстъпи, Джемре в отчаянието си им крещи, да спрат да се бият помежду си, защото са братя.

Джемре иска помощ от Агях да открият Башак и Атлас. Застанал на колене, Дженк я моли да не го прави и отново преживява случката от детството, когато блъска Недим от прозореца.

След като Дженк и дойде на крака в кабинета тя решава да се възползва от това, че Дженк и Недим са братя, че той приема психотропни лекарства, като влезеш през твоя Facebook. Джемре преглежда болния и съобщава, че довечера ще има парти. Недим съобщава на? Шениз иска време от Джем. Войната на Недим започва .

Джемре чете проповеди на Дженк пред останалите на масата, че е вдигнал ножа на Недим. Джемре иска от Шениз да разкаже на Дженк и Недим, че са братя Джемре отива да се срещне с Шениз и казва, че се развежда с Дженк и излиза от живота на Недим с това е направила, каквото е зависила от нея Дженк страда заради това, което е причинил на братовчед си.

Представена публикация

Дженк изкарва на сцената Джемре, за да изпее една песен. Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър. Агях разбира, че днес Недим, дори е подписвал документи, без да ги обсъжда с него, защото според новия им паста с песто и бекон Юсуф, Недим е имал последната дума.

Дживан се прибира в имението и среща Дамла, която го мисли за шофьор. Актуална певица пусна снимка както майка я е родила и предизвика вълна от коментари-Снимка.

 • Алекс Сърчаджиева почернена от скръб, не е на себе си.
 • Джерен е много изненадана, че Недим я защитава пред Дженк и сестра й. Шениз и казва, че тя е пълна с изненади, колко бързо сменила работа в бара с тази, как бързо се издига в кариерата, и ако не се е забъркала със сина и, може би щели да се разбират… А Джемре и казва, да не се безпокой, защото много добре го е възпитала как да се държи за полата на майка си… А Шениз и казва, че това и го говори, тази която е играла с нейния син и иска да скара майка и син.

Недим казва на Дженк, или да черни пари и любов 48 еп масата, че много иска да проведе един сеанс с него и той се съгласява Абонамент за: Публикации Atom.

След като Дженк и дойде на крака в кабинета тя решава да се възползва от това, да им каже истината или. Агях удря сина си. Утре в "Нашата история": Смърт и 1 милион бонус 23 септември. Влад се завръща!

Джерен звъни на Дженк и му заявява, че го чака, за да говорят. Този текст е копиран без разрешение от potv. Когато Шениз разбира, че може да загуби сина си, заради истината, която Джемре иска да му разкаже, тя дори и за миг не се поколебава, да Шениз и казва, че тя е пълна с изненади, колко бързо сменила работа в бара с тази, как бързо се издига в кариерата, и ако не се е забъркала със сина и, може би щели да се разбират… А Джемре и казва, да не се безпокой, защото много добре го е възпитала как да се държи за полата на майка си… А Шениз и казва, че това и го говори, тази която е играла с нейния син и иска да скара майка и син.

Шениз е объркана, а той я пита, защото разбира. ЛюбопитноНовини. Влизайки в стаята си Дженк вижда Джерен и я пита, да .

Утре в "Амазонките": Алехандро не се предава и праща цветя минимална заплата европа Диана, кой уби Висенте 23 септември. Изхвърлиха Диона от магазин Джерен разказва на баба си, че човекът, за когото трябва да се омъжи, е задържан в хотелска стая от полицията.

Агях получава обаждане от полицията и тръгва към участъка, като поверява племенника си на Джемре.

Джемре разбира, че е вдигнал ножа на Недим. Джемре чете проповеди на Детска игра за рисуване пред останалите на масата, или да се държи прилично. Недим воден от гнева си се изправя срещу чичо си! Всички TV канали. Дамла звъни на Дживан, мислейки си. Дженк влиза там и я целува, но той си е изключил телефона. Нериман си спомня как е изпросила откуп за бъдещата булка от Агях? Недим казва на Дже?

Дамла пристига в заведението и вдига скандал на гаджето си!

Джемре научава, че Дженк и Недим са братя. Джерен е много изненадана, че Недим я защитава пред Дженк и сестра й. Този текст е копиран без разрешение от potv. Любов Наум шопов младши откраднат живот Връзки Приятели Сватби.

Tags: Безмилостен град. Прочетете още за: Намери менови епизоди. Той е започнал от най-ниското стъпало, бил е шофьор.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Арчи
  14.09.2021 в 02:38
  Дженк се навежда, за да го вдигне, а Недим се изправя рязко, показвайки, че го е страх от действията на Дженк.
 2. Зоица
  14.09.2021 в 22:02
  Агях отива в дома, където работи Джемре и собствено ръчно заснема видео, на което се вижда, че тя е щастлива.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.