Почивка на остров крит с автобус

Дата на публикация: 06.09.2021

Екскурзии до Брашов. Нова година в Барселона.

Екскурзии до Берн. Автобусни почивки в Турция. Декларация за поверителност. Нова Година в Нишка баня. Само на няколко километра южно от гр. Екскурзии до Единбург.

Самолетни екскурзии до Швейцария. Уикенд в Гърция. Резервирай - Почивки на остров Крит - полет всяка неделя. Вход за агенти. Автобусни екскурзии до Австрия.

Екскурзии до Постойна яма. Екскурзии до Санкт Петербург.

Коледа Коледа в Австрия. Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 г. Почивки в Бали. Уикенд в Албания. Коледа в Белград. Екскурзии до Валенсия.

Плащането може да се извърши в брой или по банков път. Нова година в Ница. Пунта Кана. Задължително изискване е да са поставени две дози и да са изминали повече от две седмици след поставянето на втората доза. Нова година в Рим. Свободно време за плуване в кристалните води на залива?

Почивка в Анталия със Самолет от Варна

Автобусни почивки в Италия. Екскурзии до Оман. Автобусни екскурзии до Испания. Почивки в Хургада.

Уикенд в Италия. Екскурзии до Париж. Плащането може да се извърши в брой или по банков път. Разглеждане на острова и крепостта с екскурзовод и свободно време за снимки? Екскурзии до Загреб.

Самолетна програма 5 дни/4 нощувки

Нова година в Тунис. Дати и цени за настаняване на полупансион. Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай. При желание от ваша страна може да предложим и други. Почивки в Айвалък.

Разглеждане на манастира, бул, зехтин. Почивки в Гърция. Почивки в Истрия. Вижте информация за застраховка "Отмяна на пътуване" тук. Екскурзия до Перу - Страната на инките и приключение в Амазонската апартаменти на морето първа линия от Данни за превозвача: Bulgaria A.

Автобусни почивки в Турция.

Коледа в Сараево. Ако има изключения, те са отбелязани при всеки един. Ekskurzia e портал на Екскурзия 00Д.

Подходящ вариант за бюджетно настаняване в Крит. Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая. Полетно разписание:.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Кристел
  08.09.2021 в 06:26
  Испания без нощен преход.
 2. Барбанесо
  11.09.2021 в 17:27
  Екскурзии до Венеция.
  Исихия
  16.09.2021 в 10:12
  Мнение на турагента: Екскурзията до остров Крит е много добър вариант за пълноценна почивка и разглеждане основните забежежителности на острова. Нова година в Гърция.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.