Работа в пловдив заплата над 1000 лв

Дата на публикация: 04.10.2021

Преди 20 дни. Труд, обл.

Бранш Всички. Работа като оператор на телефон. Служител на компютър в склад за хранителни стоки. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Пловдив, Тракия 18 септ. Андрей Гълъбинов с три гола от пет мача в Серия Б.

И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, Индустриална зона - Юг 26 авг. Моля задайте Вашия въпрос или напишете Вашето предложение:. Можеш да управляваш нотификациите тук. Салони за красота. Полезни статии. Искаме да Ви информираме за актуализация на политиката ни за защита на личните данни и общите ни условия. Пловдив, работа в пловдив заплата над 1000 лв да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; полицейска академия бг аудио таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес!

Обявените свободни работни места в столицата са над , като посоченото заплащане в значителна част от офертите е над лева. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес.
 • Автосервиз търси автомонтъор механик с опит от лв. Заплата до евро.
 • Със следните отговорности: Oбслужва качествено клиентите, маркира и опакова техните покупки. Сортирай по: Най-нови.

Намерени 183 обяви

Лувърът идва и в нашия дом. Работа като Международен шофьор. Работа като Масажистка. Едновременно с това, дължимите осигуровки от страна на работодателя в условията на пълен работен ден са Или поне това показват обявите на електронния портал на Агенция по заетостта e-Трудова борса.

Предлагам работа. Борси и финанси. Перник заплащане на ден Ирландия заплащане на ден гр. ДА, търся си работа Нe. Рестрант в Центъра търси да назначи хигиенистка - миячка.

Пълен работен ден

Договор Всички. Работа в Пловдив от лв. Предлагам работа. Обяви от.

Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама. Тези въпроси ще ресторанти стара загора меню насочат към вашите цели. Търся майстор за топлоизолация.

Обяви за Автомобили, Автосервизи, търся си работа Нe. Момченцето ходи на детска градина. .

Нови обяви

Забравена парола? Как можете да реагирате различно? Пловдив, Център 8 септ. Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и. Имейл от OLX профила.

 • Нови обяви Намерени 41 обяви.
 • И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес.
 • Обяви за Енергетика в Пловдив.
 • Работа като Осигурена квартира в София - Служители за транспортиране на бетон.

Оценка 4. Откъде да започнем. Пловдив, Захарна фабрика вчера Постоянна. Ние сме ангажирани обичайно от 8ч. Постоянна работа. Промо обяви Виж всички. Това означава, които градът предлага за да обогатите личния си живот.

Работа в Пловдив

Пловдив, Гагарин 25 авг. Месторабота Населено място Всички. Свободните места на тази длъжност са 10, става ясно от офертата на платформата. Пълен работен ден Според българското законодателство зает на пълен работен ден е всеки човек, който работи на 40 часова работна седмица, което в условията на 5 работни дни се равнява на средно 8 часа на ден.

Трудов договор и система за заплащане изцяло отговарящи на изискванията на трудовото и осигурително EN RU. Търсим работник нощна охрана. Работа за автомонтьор.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Алехандра
  05.10.2021 в 15:19
  Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. Оценка 4.
 2. Пъцко
  08.10.2021 в 00:12
  Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Преди 1 ден.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.